Esentepe İlkokulu
Esentepe Mah. 2368.Sokak No2/2 Sultangazi / İSTANBUL

VİZYON

Mükemmel bir dünya için kendini ve toplumu sürekli geliştiren, mutlu ve özgür insan yetiştirmektir. Öğrencilerimize Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim vererek onları 21. yüzyılın değişen gereksinimlerine yanıt verebilecek “çağdaş, bilgili, katılımcı ve aydın yurttaşlar” olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Bilim çağında, yöresel kimliğini ve milli değerlerini muhafaza edebilen, bilgisini referans kabul ettirip, kendine saygı ve güven duyan, ufku geniş, özgür, demokrat, girişken, genç ve dinamik nesiller yetiştirmektir. Sevgi, saygı ve güven ortamında “başarma azmi” ve “geleceği şekillendirme” sorumluluğu ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle eğitimde öncü olmaktır.

BAŞARILAR

2007-2008 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencisi Sinem GÜNDOĞDU liselere giriş sınavında Türküye Birincisi olup, yaklaşık 35 öğrencimiz ise İstanbul’un ve Türkiye’nin en seçkin okullarını kazanmışlardır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM